Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Patinoarul Olimpic Brasov Brasov. Prezentare si informatii utile despre Patinoarul Olimpic Brasov Brasov.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 526 minute la Poiana Brasov

> > > > >

Patinoarul Olimpic Brasov

Scor general: 5.0/5 din 1 evaluari

5.0/5
Un patinoar super modern si nou deschis si publicului. Gheata exceptionala, foarte bine intretinut, atmosfera buna. Patinele de inchiriat sunt destul de ok - inca. Ramane de vazut cat vor ramane asa.

Adrian, Brasov (01.09.2011)

Patinoarul Olimpic Braşov este cel mai mare patinoar din sud-estul Europei si a fost inagurat in luna februarie a anului 2010.

Patinoarul Olimpic Braşov are o capacitate de 1.600 de locuri pe scaune şi 400 de locuri în picioare.

La nivelul tribunelor este o temperatură de 16 grade Celsius, la distanţa de 1-2 metri de gheaţă este o temperatură de 11 grade Celsius, iar gheaţa poate avea temperaturi variabile, în funcţie de sportul practicat.

Complexul este dotat cu vestiare, sală de protocol, sală de conferinţe, cabinet medical, staţie antidoping, bufet şi baruri.

Construcţia patinoarului a durat 14 luni şi a costat 10 milioane de euro, din care 10 % finanţări din partea comunităţii locale, iar restul din partea Guvernului României, prin Compania Naţională de Investiţii.

Patinoarul este deschis pentru public in fiecare zi, costul intrarii fiind de 10 lei. Cei care vor sa inchirieze patine o pot face de la centrul de inchirieri din cadrul patinoarului pentru suma de 10 lei.

Biserica Sf. Bartolomeu

Despre Brasov

Brasov, numit in germana Kronstadt, se afla in inima Romaniei, situat in depresiunea cu acelasi nume, apartine gupei muntoase a Carpatilor Curburii. Oras resedinta de judet, Brasovul este vestit pentru activitatea turistica infloritoare, dar si datorita Festivalului International „Cerbul de Aur”, care avea loc in fiecare an in Piata Sfatului. Orasul Brasov este un melanj de stiluri arhitectonice, avand in vedere vechimea acestuia. D [...]

0
0