Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena Predeal. Prezentare si informatii utile despre Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena Predeal.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > >

Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena Predeal

Acest edificiu este situat pe Bulevardul Mihail Saulescu din Predeal.

Piatra de temelie a bisericii a fost asezata la data de 15 martie 1991 de catre IPS Parinte Mitropolit Antonie Plamadeala, lucrarile de constructie durand 11 ani. 

Biserica a fost inaltata sub hramul "Sfintii Imparati Constantin si Elena", in inima orasului Predeal. Intre anii 2004 – 2007 s-a realizat pictura bisericii, in stil neobizantin, de catre pictorii Marcel si Daniel Codrescu. Interiorul bisericii apartine stilului fresco, prin altar si piese de decor.

Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena

Despre Predeal

Predeal este orasul din Romania situat la cea mai mare altitudine – intre 1030 si 1110 m. Este situat in judetul Brasov, asezat pe Valea Prahovei, langa trecatoarea cu acelasi nume dintre Muntenia si Transilvania. Localitatea are ca delimitari raurile Prahova si Timis, si masivele Postavarul, Piatra Mare si Bucegi. In trecut, Predeal a fost localitate de vama catre Imperiul Austro-Ungar, cladirea postului de graniceri exista si astazi. [...]

1
0

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.