Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Plaja din Jupiter Jupiter. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Plaja din Jupiter Jupiter.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 300 minute la Sovata

> > > > >

Cazare langa Plaja din Jupiter

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Plaja din Jupiter.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Plaja din Jupiter a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

131 camere
Cazare Neptun, Hotel 2D Resort & SPA (Dobrogea si Sulina), Neptun (Constanta)
Situare: perpendicular pe malul marii, la o distanta de cca 300 m de aceasta Plaja: larga, nisipoasa, intrare lina in mare Dotari generale: cele 3 (...)
30 camere
Cazare Neptun, Hotel Miorita, Neptun (Constanta)
Hotel Miorita din statiunea Neptun-Olimpeste clasificat la 3 stele turistice, beneficiind de toate conditiile pentru a garanta un sejur de vis la ma (...)

53 camere
Cazare Neptun, Hotel Decebal, Neptun (Constanta)
Hotel Decebal din Neptun-Olimp isi intampina oaspetii cu una din cele mai avantajoase oferte de cazare de la malul marii, oferind un excelent raport (...)
242 camere
Cazare Neptun, Hotel Caraiman, Neptun (Constanta)
Situare: la aprox 600 m de plaja. Plaja: in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare. Dotari generale: 242 camere duble repa (...)

40 camere
Cazare Neptun, Hotel Callatis, Neptun (Constanta)
Hotel Callatis este una din unitatile de cazare cele mai cautate din statiunea Neptun-Olimp datorita conditiilor bune si preturilor extrem de accesi (...)
230 camere
Cazare Jupiter, Hotel Cometa, Jupiter (Constanta)
Situare: în centrul statiunii, pe malul marii. Plaja: nisipoasa, cu intrare lina in mare, in golf indiguit. Dotari generale: 212 camere du (...)

117 camere
Cazare Neptun, Hotel Sara, Neptun (Constanta)
Hotel Sara din Neptun-Olimp, cunoscut turistilor pana in 2008 ca Hotel Midia, a fost complet renovat si modernizat, fiind incadrat in categoria unit (...)
100 camere
Cazare Jupiter, Hotel Olimpic, Jupiter (Constanta)
Complexul hotelier OLIMPIC, situat in statiunea JUPITER din sudul litoralului romanesc va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat la m (...)

223 camere
Cazare Jupiter, Hotel Meteor, Jupiter (Constanta)
Situare: in centrul statiunii Jupiter, intre hotelurile Cometa si Capitol, la 20 m de plaja. Dotari generale: restaurant -800 locuri, parcare prop (...)
279 camere
Cazare Jupiter, Hotel Delta, Jupiter (Constanta)
Clasificat la 3 stele si amplasat la 150 m de apele Marii Negre, Hotel Delta din Jupiter ofera toate facilitatile necesare petrecerii unei vacante m (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Neptun »

1
0

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.