Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Plaja Aliki Alyki. Prezentare si informatii utile despre Plaja Aliki Alyki.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 161 minute la Sinaia

> > > > >

Plaja Aliki Alyki

Scor general: 4.0/5 din 1 evaluari

4.0/5
O plajă localizată într-un peisaj deosebit de frumos însă limitată ca spațiu, zona de șezlonguri fiind foarte îngustă și destul de pietroasă. Apa ok ca și adâncime însă un pic mai rece și cu pietre. Ca și terase în jur, destul de limitat, la fel ca și număr de locuri de parcare. Se poate lăsa mașina(...)

Adrian, Brasov (12.06.2014)

Această plajă se află la 31 de kilometri sud de Limenas, pe coasta de sud-est, în fața popularei stațiuni Alyki. Este mică și pitorească  și se află într-un golf verde. Nisipul alb, apele cristaline și facilitățile pentru turiști atrag foarte mulți vizitatori. Pini, măslini și vechi cariere de marmură înconjoară plaja, dând astfel naștere unui peisaj superb.

Ruinele templelor închinate lui Castor și Pollux se află acum la marginea mării, adiacent cu plaja. Merită să vizitați ruinele și să înaintați în plimbare  pentru a vedea mai multe ruine ale vechilor bisericil. Ruinele templelor sunt printre cele mai vechi care se găsesc oriunde pe teritoriul Greciei.

0
0

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.