Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Golden Beach Golden Beach. Prezentare si informatii utile despre Golden Beach Golden Beach.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 396 minute la Sinaia

> > > > >

Golden Beach Golden Beach

Scor general: 4.0/5 din 1 evaluari

4.0/5
Cea mai întinsă plajă din Thassos, se aseamănă oarecum cu plajele de pe litoralul românesc fiind destul de lată și plină de terase și cluburi cu muzică (destul de faină în mare parte!). Se poate juca volei, fotbal, fiind loc suficient. Apa cu intrare foarte lină, se poate merge zeci de metri până ap(...)

Adrian, Brasov (12.06.2014)

Această plajă superbă  este localizată la Sud-vest de Limenas și la sud de plaja Makriamos. Se întinde de-a lungul coastei între stațiunile Skala Panagias și Skala Potamias. Este una dintre cele mai frumoase și mai populare plaje din Thassos. Este întinsă, cu nisip auriu și ape cristaline și este înconjurată de vegetație densă. Este o plajă bine organizată și apele cristaline sunt ideale pentru copii. Muntele Ypsarion tronează peste golf, adăugând un plus de frumusețe peisajului.

Golden Beach este numele internațional al plajei, numele grecesc fiind Chrysi Ammudia (plaja de aur).  Are o lungime de aproape 1 kilometru și este și suficient de lată încât să poată găzdui multe șezlonguri fără probleme legate de aglomerație

0
0

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.