Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Paradise Beach Makryammos. Prezentare si informatii utile despre Paradise Beach Makryammos.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 12 minute la Venus

> > > > >

Paradise Beach Makryammos

Scor general: 5.0/5 din 1 evaluari

5.0/5
Una din cele mai frumoase plaje din Thassos, recomandată în special celor cu copii mici datorită apei cu intrare foarte lină, valurilor mici-medii și nisipului foarte fin. O atmosferă foarte frumoasă și un peisaj paradisiac. De vizitat neapărat!

Adrian, Brasov (12.06.2014)

Plaja este considerată unul dintre cele mai bune locuri pentru înot din Limenas pentru că seamănă cu un paradis tropical. Este binecuvântată cu nisip alb, fin și ape limpezi de un albastru sclipitor. Uimitori munți înverziți înconjoară acest paradis. Când bate vântul,  Paradise beach este ideală pentru windsurfing.

Se află la 20 de kilometri sud de Limenas. La plajă se poate ajunge pe o potecă îngustă care trece printr-o mică pădure care începe din satul apropiat, Kinira. Se poate practica nudismul pe stâncile care înconjoară plaja. Impresia generală asupra acestei plaje este că ea constituie o adevărată operă de artă a naturii.

0
0

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.