Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Muzeul de Istorie Brasov. Prezentare si informatii utile despre Muzeul de Istorie Brasov.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Bulgaria
Ultima rezervare: acum 62 minute la Albena

> > > > >

Muzeul de Istorie Brasov

În piaţa centrală a vechii cetaţi se ridică în anul 1420 primăria oraşsului, numită odinioară "Rathaus" sau "Casa Sfatului". Parterul mai păstrează elemente ale stilului gotic, iar etajul şi turnul sunt construite în stilul Renaşterii şi al Barocului. Din 1950 clădirea găzduieşte Muzeul de Istorie a judeţului Braşov.

Expoziţia permanentă a Muzeului Judeţean de Istorie Braşov: "Braşov - istorie, cultură, civilizaţie" este organizată in 17 săli cu 3334 piese expuse in 123 vitrine şi cu o suprafaţă grafică totală desfaşurată de 210 mp (50 panouri). Expoziţia este structurată pe trei sectoare: arheologie (subsol), istorie medie (parter), istorie modernă (etaj).

Paradisul Acvatic

Despre Brasov

Brasov, numit in germana Kronstadt, se afla in inima Romaniei, situat in depresiunea cu acelasi nume, apartine gupei muntoase a Carpatilor Curburii. Oras resedinta de judet, Brasovul este vestit pentru activitatea turistica infloritoare, dar si datorita Festivalului International „Cerbul de Aur”, care avea loc in fiecare an in Piata Sfatului. Orasul Brasov este un melanj de stiluri arhitectonice, avand in vedere vechimea acestuia. D [...]

1
0

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.