Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Cele mai mici tarife la Hotel Victoria Resort Mamaia. Rezervari fara comision Hotel Victoria Resort Mamaia
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

Ultima rezervare Ultima rezervare: 12.06.18

Hotel Victoria Resort Mamaia

Hotel Victoria, Mamaia, judetul Constanta, Romania (vezi pe harta)
Scor general

2.5 / 5

2 evaluari

1.8/5
Cea mai recenta evaluare:

Din pacate sunt foarte dezamagit de acest hotel care nu merita mai mult de o stea. Nu stiu cine face aceste evaluari,dar conditiile sunt sub orice critica. In afara de pozitia in care se afla si lobby, nu poti oferi nici macar nota 1 acestui hotel. Fetele de La receptie au fost foarte dragute,(...)

Draghia San, Bucuresti (20.08.2015)

Renovat 2019!

Hotel Victoria Resort  Mamaia este destinatia perfecta pentru turistii care doresc sa petreaca un concediu linistit bucurandu-se deplaja cu nisip fin, de briza racoritoare si de privelistea superba a Marii Negre.

Recent renovat si redecorat in culori vesele, complexul asigura confortul oaspetilor prin dotarile din cele 320 de camere duble si prin posibilitatile de agrement oferite vizitatorilor, indiferent de natura calatoriei – business sau turistica. Datorita pozitiei privilegiate a unitatii, toate camerele au vedere laterala spre mare si plaja, astfel ca rasaritul soarelui si panorama superba a plajei si a lacului Siutghiol situat in apropiere pot fi admirate direct de la balcon de catre clientii cazati la etajele 2-9.

Desi nu sunt dotate cu terasa proprie, camerele de la parter si primul etaj sunt foarte spatioase, oferind posibilitatea de amplasare de paturi suplimentare pentru familiile care calatoresc insotite de copii sau pentru grupurile de prieteni aflate in vacanta pe litoral. Toate camerele din Hotel Victoria dispun de dotari specifice standardelor de 3 stele: baie proprie cu dus, aer conditionat, mini-frigider, pardoseala din gresie si geamuri termopan.

Hotelul este situat in partea centrala a statiunii, la circa 50 m de plaja si 150 m de malul lacului Siutghiol.

Notiuni informative Hotel Victoria 3* - Mamaia

Prezenta Nota reprezinta anexa la contractul pentru sezonul estival sau fisa de cazare turist (dupa caz), in consecinta este anexa OBLIGATORIE la oricare voucher emis pentru hotelul VICTORIA - Mamaia. NU VOR FI ONORATE REZERVARILE LA CARE CLIENTII NU POT PREZENTA VOUCHER SI ACEASTA ANEXA, semnata fie in agentie ( la momentul achiztionarii pachetului de servicii) fie la receptie (in momentul check-in-ului), care sa ateste ca au luat la cunostinta toate aceste detalii privind serviciile achizitionate la hotel VICTORIA - Mamaia.
1. Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/ check-in).
2. Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 din ziua succesiva check-in-ului. (ora la care trebuie eliberata camera/ check-out).
3. La cazare turistii vor achita taxa de statiune la receptia hotelului.
4. NUMELE CLIENTILOR SI ORELE DE CHECK-IN SI DE CHECK-OUT TREBUIE PRECIZATE CLAR PE FIECARE VOUCHER EMIS DE CATRE AGENTUL DE TURISM.
5. Pe voucher va fi mentionata oferta achizitionata de catre turist.
6. Servirea meselor in regim bufet se face intre anumite ore:
mic dejun 07.30- 09.30,
dejun 12.30- 14.30
cina 19:30- 21:30.
7. Clientii care achizitioneaza pachete „demipensiune" sau “all inclusive” vor primi la receptie, la check-in, bratari de identificare.
Bratarile vor avea culori diferite , in functie de pachetul achizitionat.
8. Numai in baza acestor bratari se asigura accesul la bufet, in restaurant, la bar si pe plaja. Serviciile „all inclusive" si „demipensiune" constau in: mese servite in restaurant sub forma de bufet plus apa, ceai, cafea, racoritoare, bere, vin (bauturi autohtone). Bauturile alcoolice/non alcoolice incluse in pachetele demipensiune se servesc la barul restaurantului numai in timpul meselor.
Bauturile alcoolice/non alcoolice incluse in pachetele all inclusive se servesc la barul restaurantului in timpul meselor, si la barul de pe terasa in intervalul orar 09.30-23.00.

HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN PACHETELE ALL INCLUSIVE SI DEMIPENSIUNE.
9. Turistii care au optat pentru serviciile „all inclusive" si „demipensiune"au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel. In caz contrar accesul la bufet, restaurant, bar, plaja si in zonele de joaca sau animatie va fi restrictionat.
10. Produsele incluse in pachetele „all inclusive" si „demipensiune" se vor consuma numai in incinta COMPLEXULUI HOTELIER si a spatiilor indicate prin anunturi de informare, in timpul sejurului. Accesul in restaurant se va face exclusiv pe intrarea din receptie in orarul stabilit pentru servirea mesei. Rugam gentila clientela sa poarte tinuta decenta in timpul servirii mesei.
Din motive ce privesc siguranta si sanatatea clientilor nostri, le facem cunoscut faptul ca bauturile si mancarea se vor servi numai in incinta restaurantului si a terasei.
11. In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte functie de numarul de turisti din hotel.
12. In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.
13. NU EXISTA FRIGIDERE IN CAMERE, CI NUMAI RACITOARE TIP MINIBAR, ACESTEA NEFIIND IN MASURA SA PASTREZE ALIMENTE, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici decat, cel mult, peste noapte. Avand in vedere ca nu sunt conditii de pastrare in echipamente cu regim termic controlat, NU ESTE PERMIS ACCESUL IN HOTEL CU ALIMENTE SAU BAUTURI DIN EXTERIOR.
14. Minibarurile din camere sunt incarcate cu bauturi racoritoare diverse, bere, vinuri, dulciuri, alune, etc - contra cost. Toate aceste produse SUNT PRECIZATE IN FISA DE CONSUM A MINIBARULUI si scoaterea acestora din racitor va fi considerata ca si intentie de consum, determinand incarcarea valorii produselor lipsa din minibar in contul camerei, solicitandu-se clientului achitarea acestora.
15. In camerele duble standard pot fi cazate maxim 2 persoane adulte si un copil de pana la 7 ani in acelasi pat cu parintii.
16. ACCESUL CU ANIMALE DE COMPANIE NU ESTE PERMIS.
17. Cererile suplimentare de tip: patut pentru sugar, persoane cu dezabilitati locomotorii, restrictii de consum alimentar (diabetici), vegetarieni, PENTRU A LE DA CURS SI ASIGURA ASISTENTA NECESARA trebuie sa ne parvina inca de la transmiterea comenzii ferme si sa fie clar mentionate in voucher.
18. Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in PARCARE - proprietatea PRIMARIEI CONSTANTA, in limita locurilor disponibile. HOTELUL NU PERCEPE TAXA DE PARCARE.
19. Activitatea teraselor si restaurantelor din jurul hotelului VICTORIA nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati private independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita convenite. Administratia hotelului face toate eforturile sa impuna regulile generale.
20. Rezervarile sunt garantate NUMAI pana la ora 19.00; CLIENTII AU OBLIGATIA SA NE ANUNTE TELEFONIC ASUPRA POSIBILELOR INTARZIERI DUPA ORA LIMITA- LA NR DE TELEFON: 0241-480.390 / 0241. 831.028 la receptia hotelului sau mail: rezervari@hotelvictoria.ro

DESCRIERE OFERTE:

In atentia beneficiarilor serviciului All Inclusive
Bratarile de culoare albastra specifice acestuit tip de serviciu sunt individuale, de aceea posesorul are obligatia de a prezenta bratara ori de cate ori ii va fi solicitat de catre staff-ul hotelului.

Produse si servicii incluse in acest tip de pachet:
- Masa – in regim bufet - mic dejun, pranz, cina - cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata. In lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte. Accesul in restaurant se va face exclusiv pe intrarea din receptie in orarul stabilit pentru servirea mesei,apoi accesul la bar se va face doar pe terasa.
- Bauturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft –alb/roze, cognac, lichior;
- Bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa /carbogazoasa.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (mic dejun 07.30 – 09.30/ dejun 12.30 – 14.30/ cina 19.30 – 21.30) si ulterior la barul de pe terasa, intre orele 09.30 – 23.00.
- Snack-uri intre orele 17.30 – 18.30 – acestea se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, produse de patiserie la snack bar-ul situat in zona restaurantului si a terasei.
- acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex si pe plaja acestuia;
- acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja: Tenis, fotbal, volei (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile iar utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la receptie intre orele 10.00 – 17.00);
- parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile - proprietatea Primariei Constanta;
- acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera;
- acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar)si pe plaja acestuia – Azzura Beach.

In atentia beneficiarilor serviciului Demipensiune
Bratarile de culoare rosie specifice acestuit tip de serviciu sunt individuale, de aceea posesorul are obligatia de a prezenta bratara ori de cate ori ii va fi solicitat de catre staff-ul hotelului.

Produse si servicii incluse in acest tip de pachet:
- Masa – in regim bufet - mic dejun si pranz sau cina cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata- se va opta pentru varianta mesei principale la check-in; In lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte. Accesul in restaurant se va face exclusiv pe intrarea din receptie in orarul stabilit pentru servirea mesei.
- Bauturile alcoolice incluse numai in timpul meselor:, bere draft, vin draft –alb/roze, cognac, lichior;
- Bauturi non-alcoolice incluse numai in timpul meselor: sucuri acidulate draft gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa/carbogazoasa.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (mic dejun 07.30 – 09.30/dejun 12.30 – 14.30 sau cina 19.30 – 21.30) si la barul de pe terasa in timpul mesei pentru care s-a optat la ceck-in.
Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa, ales la check-in, pentru acest tip de pachet nu se mai servesc bauturi.
- Acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex si pe plaja acestuia;
- Acces contra cost la terenurile de sport de pe plaja: Tenis, fotbal, volei (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile iar utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la receptie); se acorda discount 50 % din tariful initial.
- Parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile – proprietatea Primariei Constanta;
- Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera;
- Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar)si pe plaja acestuia- Azzura Beach;

In atentia beneficiarilor pachetelor cu mic dejun
Produse si servicii incluse in acest tip de pachet:
- Cazare cu mic dejun – in regim bufet;
- Bauturi non-alcoolice incluse doar in timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa/carbogazoasa.
- Acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex si pe plaja acestuia;
- Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia;
- Acces contra cost la terenurile de sport: Tenis, fotbal, volei – 20 lei/ora – utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la receptie;
- Parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile – proprietatea Primariei Constanta;
- Acces contra cost pe plaja complexului – 15 lei/zi/persoana – daca se achita sezlongul pe intreaga durata a sederii se aplica o reducere de 15%.

RECOMANDARI !!!
La plecarea din camera asigurati-va ca nu au ramas obiecte electrice in prize ( tensiune 220 V ). Pentru orice defectiune adresati-va Receptiei. Asigurati-va ca usa si ferestrele sunt incuiate atunci cand parasiti camera!
Nu lasati copii nesupravegheati!
In caz de incendiu va rugam sa sunati la 112, sa consultati fisa de informare specifica incendiilor iar apoi urmati planul de evacuare!
Pentru a evita displaceri va sfatuim sa nu lasati obiecte de valoare in masini sau in camere. Le puteti depozita in seif la receptie.
Pentru a va asigura un concediu linistit va sfatuim sa nu consumati alimente de la comerciantii ambulanti de pe plaja, sa nu consumati alimente tinute in soare si caldura in conditii ce nu prevad pastrarea prospetimii lor. 

Pe langa aceste servicii, Hotel Victoria Mamaia dispune si de o sala de conferinta utilata complet pentru organizarea de sedinte business si sesiuni de comunicari stiintifice, de parcare proprie, camera pentru depozitarea bagajelor si seif la receptie. De asemenea, in cadrul unitatii se gasesc un bar de zi, un salon de cosmetica si masaj oferind servicii variate pentru infrumusetare si destindere si o terasa acoperita cu vedere spre Marea Neagra, care alaturi de gradina de vara recomanda hotelul Victoria drept una dintre cele primitoare unitati de cazare din statiune.

Text (c)- viaRomania.eu

Facilitati generale Hotel Victoria Resort

Aer conditionat Aer conditionat Camera de bagaje Camera de bagaje Lift Lift
Parcare Parcare Restaurant propriu Restaurant propriu Seif la receptie Seif la receptie
Servicii secretariat Servicii secretariat   

Dotari in camere Hotel Victoria Resort

Aer conditionat Aer conditionat Balcon Balcon Două paturi separate Două paturi separate
Minibar / Frigider Minibar / Frigider Pat dublu Pat dublu Telefon Telefon
TV TV   


Solicită o ofertă personalizată la Hotel Victoria Resort!

Pentru a primi o ofertă de cazare personalizată la Hotel Victoria Resort completează formularul de mai jos sau trimite un email cu cererea ta la adresa
Data sosirii / Durata - nopti
Numar de persoane adulti + copii cu varsta ani
Regim de masa

Informatiile de contact

Nume
Tara
Judetul
Localitatea
Telefon
E-mail
Alte observatii
 
 

Trimite

7
2

Hotel recomandat de VIAROMANIA ®!
Este 03:21
Preluarea telefonică a rezervărilor se face de luni până vineri între 09:00 - 17:30 .

Vă rugăm să înregistrați rezervarea online, folosind butoanele ”Rezervare”, pentru a avea prioritate!

L-V:
09:00 - 17:30

Telefon
RCS & RDS
0368.00.34.00

Telefon
Vodafone
0729.31.00.88

Telefon
Orange
0752.31.00.88

Email
Solicita oferta personalizata!

Rezervările înregistrate electronic au prioritate!

Agentia VIAROMANIA ®

clienți
mulțumiți
97%

793/2019
Nr.Licenta:
VIAPROMO SRL
Titular:
36096589
Cod fiscal:
J08/1097/2016
Reg.Com.:

Părerea clienților

Nu am sugestii sau recomandari. Pentru mine, totul e perfect. S-o tineti tot asa! Si nu va schimbati personalul, pentru ca fac foarte bine ceea ce [...]
L.M., Miercurea Ciuc
04.08.17

Sunt foarte multumita de comunicarea cu echipa de la VIA ROMANIA. Multumesc Iulia !!!
L.R., Bucuresti
03.08.17

Nu am sugestii...sunteti profesionisti. Ma bucur ca v-am cunoscut si voi face si pe viitor vacante cu voi. Aveti de toate pentru toti. Succes in conti [...]
C.A., Provita de Sus
02.08.17

Nu am prea multe sugestii deoarece sunteti buni.Totusi pentru viitor ar trebui negociate si promotii pentru firme care fac team bilding.(adica 3-4zil [...]
D.I., Iasi
30.07.17

Am fost foarte multumit, Natalia a fost foarte amabila. Multumesc
S.E., Bucuresti
22.07.17

Vezi toate opiniile...

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.