Viaromania

Adresa: str.Pelicanului, nr.11
Nr. Reg. Com.: J08/1097/2016
CUI: 36096589

Licenta de turism: 793/02.09.2020
Polita de asigurare: Omniasig I nr. 57888
Manager Turism: Mirica Georgiana Iulia

Tel.: 0368.00.34.00
Tel. mobil: 0729.31.00.88
E-mail: rezervari@viaromania.eu

Cine suntem

Echipa Viaromania este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Brasov dar și din restul României, consultanță de turism profesionistă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Despre noi

Agentia opereaza pe piata turistica din Romania colaborand direct cu hoteluri din Romania sau extern dar si cu alte agentii de turism touroperatoare partenere pentru a oferi turistilor rezervari cazare individual sau pachete turistice externe (sejururi, circuite, pachetecity-break, etc), bilete de avion sau asigurari medicale de calatorie.


De ce sa alegi Agentia de Turism VIAROMANIA?


Lucram preponderent online astfel incat poti cauta si compara cu usurinta sute de oferte turistice iar intreg procesul de rezervare dureaza doar cateva minute! Fara deplasari la sediul agentiei pentru inmanarea documentelor de calatorie sau pentru efectuarea platii!
Faci totul de la calculatorul tau iar in cazul in care nu detii un cont de internet banking, singurul drum pe care il faci este la banca pentru efectuarea platii.

Certificat inregistrare
Licenta Turism
Polita asigurare
Brevet Turism
Solicita oferta