Reducerile VIAROMANIA

[x] inchide fereastra

Reducerile de tarif de pe site-ul www.viaromania.eu se aplica doar rezervarilor efectuate prin intermediul agentiei de turism VIAROMANIA (nr. licenta 5197) si nu sunt valabile in cazul in care rezervarea se face direct la proprietarii unitatilor turistice de pe site.

Reducerile de tarif sunt in general de doua tipuri:

A. Reduceri instant

Se primesc in cazul in care rezervarea depaseste o anumita valoare sau sunt indeplinite anumite conditii afisate pe pagina din care se deschide formularul de rezervare.
Reducerile instant se aplica chiar in momentul efectuarii rezervarii fara a mai fi necesare alte validari si verificari din partea operatorilor VIAROMANIA .

B. Cupoanele de reducere

Aceste reduceri se aplica folosind cupoane de reducere primite prin email, afisate pe site sau in alte medii de promovare (pagina de Facebook, Newsletter, etc.)
In cazul reducerilor primite ca urmare a utilizarii unor cupoane de reduceri este important de retinut ca acestea se aplica doar daca codul folosit este valid si nu a fost deja utilizat. Nu se pot cumula mai multe cupoane de reducere pentru aceeasi rezervare.
Reducerile primite in urma folosirii unui cupon de reducere se aplica de catre operatorii VIAROMANIA in urma validarii manuale a acestora si a conditiilor de aplicare.

Important! Reducerile prin cupoane de reducere se aplică doar la rezervările ulterioare rezervării care a generat cuponul respectiv.

Initial, toate cupoanele de reducere sunt inactive si vor fi activate dupa caz:

1. Daca cuponul a fost generat in urma unei rezervari direct la proprietarul unitatii de cazare, devine activ si poate fi folosit in momentul in care avem confirmarea proprietarului ca ati onorat rezervarea.

2. Daca cuponul a fost generat in urma unei rezervari facuta prin agentia de turism VIAROMANIA, devine activ si poate fi folosit in momentul in care sunt achitate serviciile comandate.

Reducerile de tarif de pe site-ul www.viaromania.eu nu se pot cumula pentru aceeasi rezervare.

Rezervarile care beneficiaza de reducere de tip early-booking (inscrieri timpurii) au deja calculat si afisat tariful redus si nu pot beneficia si de alte reduceri oferite ocazional sau permanent pe site.