Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Atractii si obiectie turistice Alba
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 339 minute la Geoagiu Băi

> > > Atractii si obiective turistice

Obiective turistice judetul Alba

Obiective turistice Alba, Mănăstirea Râmeţ, Alba (Alba)
Mănăstirea Râmeţ este o mănăstire ortodoxă din România situată în comuna Râmeţ, judeţul Alba. Pe versantul curburii exterioare a Carpaţilor, unde campia se întâlneşte cu dealurile, se afla una dintr (...)
Obiective turistice Alba, Casa memorială "Avram Iancu", Alba (Alba)
“Vidra de Sus”, azi satul Avram Iancu, este aşezat în inima munţilor Apuseni, sub tâmpla Muntelui Găina – 1486 m – pe Arieşul mic – la 21 km de oraşul C&aci (...)

Obiective turistice Alba, Cascada Pisoaia, Alba (Alba)
Cascada Pisoaia se gaseste in comuna Vidra, sat Nemesti, Muntii Apuseni, in apropierea drumului DJ 762 Mihoiesti-Avram Iancu, vis-a-vis de Dealul cu melci. Descriere Cascada Pisoaia – Muntii (...)
Obiective turistice Alba, Cetatea Colţeşti, Alba (Alba)
Cetatea Colţeşti (Cetatea Trascăului, magh. Torockóvár), situată la vest de satul Colţeşti (magh. Torockószentgyörgy, germ. Sankt Georgen) şi la cca 5 km sud-vest de comuna (...)

Obiective turistice Alba, Cheile Râmeţilor, Alba (Alba)
Dezvoltate in estul Muntilor Trascaului, pe cursul mijlociu al paraului Ramet, Cheile Rametului se inscriu printre cele mai importante obiective turistice din zona Muntilor Apuseni. Avandu-si izvoa (...)
Obiective turistice Alba, Dealul cu melci, Alba (Alba)
Dealul cu melci este o rezervatie paleontologica din Tara Motilor, aflat in comuna Vidra, sat Nemesi, in imediata apropiere a drumului DJ 762 Mihoiesti-Avram Iancu, pe versantului stang al Ariesului (...)

Vezi toate atractiile si obiectivele turistice din judetul Alba »