Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Atractii si obiectie turistice Cluj
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 23 minute la Predeal

> > > Atractii si obiective turistice

Obiective turistice judetul Cluj

Obiective turistice Cluj, Salina Turda, Cluj (Cluj)
Program de intrare: 09:00 - 15:00 (de luni pana vineri) Bilete de intrare: Adulti - 15 lei / persoana, Copii, elevi, studenti - 8 lei de persoana Abonamente pentru minim 7 zile: Adulti - 12 le (...)
Obiective turistice Cluj, Grădina Botanică din Cluj-Napoca, Cluj (Cluj)
Grădina Botanică „Alexandru Borza” a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, România a fost fondată în 1920 de profesorul Alexandru Borza. Întinsă pe o suprafaţă de aproape 14 hectare (...)

Obiective turistice Cluj, Bastionul Croitorilor, Cluj (Cluj)
Bastionul Croitorilor este unul din puţinele monumente care au făcut parte din Vechea Cetate a Clujului şi care s-a păstrat intact până în zilele nostre. A fost finanţat de „Breasla Croitorilor (...)
Obiective turistice Cluj, Biblioteca Centrală Universitară, Cluj (Cluj)
Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj este una dintre cele mai vechi şi mai importante biblioteci universitare din România, cu colecţii valoroase, cuprinzând incunabule (...)

Obiective turistice Cluj, Biserica Bob, Cluj (Cluj)
Biserica Bob, cu hramul "Înălţarea Domnului", este prima biserică greco-catolică construită în Cluj şi cea mai veche biserică românească din oraş. Numele bisericii provine de la cel al epis (...)
Obiective turistice Cluj, Biserica cu Cocoş, Cluj (Cluj)
Biserica Reformată-Calvină cu Cocoş este o operă a arhitectului timişorean Károly Kós (1883-1977), construită în stilul Secession între anii 1913-1914. Se află situată pe strada Moţilor (...)

Obiective turistice Cluj, Biserica Evanghelică, Cluj (Cluj)
Biserica Evanghelică-Luterană Sinodo-Prezbiteriană din Cluj-Napoca a fost construită în perioada 1816-1829, după planurile arhitectului George Winkler. Construcţia îmbină armonios elemente ale barocu (...)
Obiective turistice Cluj, Biserica Franciscană, Cluj (Cluj)
Biserica şi Mănăstirea Romano-Catolică Franciscană din Cluj-Napoca se află în actuala Piaţa Muzeului nr.2 (fosta Piaţa Mică, Piaţa Carolina, Piaţa Dimitrov), fiind unul din edificiile cele mai vechi  (...)

Obiective turistice Cluj, Biserica Ortodoxă din Deal, Cluj (Cluj)
Biserica Ortodoxă din Deal din Cluj-Napoca (numită şi Biserica Sf. Treime din Deal) aflată pe Str. Bisericii Ortodoxe nr. 12 a fost construită în perioada 1795-1796. Lăcaşul a fost ridicat datorită  (...)
Obiective turistice Cluj, Biserica Piariştilor, Cluj (Cluj)
Biserica Romano-Catolică a Piariştilor, cunoscută şi ca Biserica Iezuiţilor sau Biserica Universităţii din Cluj-Napoca, situată pe strada Universităţii nr.5, cu hramul Sfânta Treime, este prima biser (...)

Vezi toate atractiile si obiectivele turistice din judetul Cluj »

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.