Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Atractii si obiectie turistice Constanta
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 247 minute la Vatra Dornei

> > > Atractii si obiective turistice

Obiective turistice judetul Constanta

Obiective turistice Constanta, Delfinariul din Constanta, Constanta (Constanta)
Delfinariul din Constanta si-a inceput activitatea la 1 iunie 1972, fiind primul Delfinariu public din tara noastra precum si prima forma muzeistica de acest gen si Sud-Est-ul Europei, la acea data.  (...)
Obiective turistice Constanta, Satul de Vacanţă, Constanta (Constanta)
„Satul de Vacanţă” a fost un loc pitoresc care găzduia 31 de restaurante tradiţionale româneşti, decorate în stil rustic, conform regiunii pe care o reprezintă fiecare. In sa (...)

Obiective turistice Constanta, Aqua Magic Mamaia, Constanta (Constanta)
Parcul acvatic Aqua Magic este situat la intrarea in Statiunea Mamaia si se adreseaza tuturor varstelor avand o capacitate de 2.500 vizitatori. Toboganele, piscinele, caderile de apa si bazinele in (...)
Obiective turistice Constanta, Telegondola Mamaia, Constanta (Constanta)
Inaugurată la 16 iulie 2004, după o investiţie de aproximativ 3,5 milioane €, telegondola este un teleferic modern care face legătura între Cazino şi Hotelul Perla, pe un traseu de 2,2 km. Depla (...)

Obiective turistice Constanta, Cazinoul din Constanta, Constanta (Constanta)
Cazinoul este una dintre primele caldiri ridicate la Constanta, aproape imediat dupa ce acest oras a fost preluat de catre administratia romaneasca si nu s-a mai numit Kustenge. Istoria Cazinoului i (...)
Obiective turistice Constanta, Lacul Siutghiol, Constanta (Constanta)
Lacul Siutghiol este un lac aflat în judeţul Constanţa. Are o lungime de 7,5 km şi o lăţime de 2,5 km. Pe cele 1.900 hectare ale sale se practică sporturi de apă precum schi nautic sau yachting. Lacu (...)

Obiective turistice Constanta, Acvariul din Constanta, Constanta (Constanta)
Acvariul - Constanta, prima sectie a CMSN amplasat la malul marii pe faleza Cazinoului, in imediata vecinatate a acestuia, este si primul acvariu public din Romania si a fost inaugurat la 1 mai 1958. (...)
Obiective turistice Constanta, Farul genovez, Constanta (Constanta)
Farul genovez este situat pe faleza din oraşul Constanţa, in spatele statuii cu bustul poetului Mihai Eminescu. A fost construit între anii 1858-1860 pentru a aminti de negustorii genovezi care au f (...)

Obiective turistice Constanta, Lacul Techirghiol, Constanta (Constanta)
Lacul Techirghiol (sau Tekirghiol, turcă Tekirgöl, însemnând "lacul Tekir") este situat la marginea localităţii balneare Eforie Nord de pe ţărmul Mării Negre la 12 km dist (...)
Obiective turistice Constanta, Marea Moschee, Constanta (Constanta)
Marea Moschee din Constanţa, cunoscută şi drept Moscheea Carol, este un lăcaş de cult musulman din Constanţa, monument de arhitectură, construit între anii 1910 şi 1912. Construcţia a fost începută  (...)