Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Atractii si obiectie turistice Corfu
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 302 minute la Sibiu

> > > > Atractii si obiective turistice

Obiective turistice regiunea Corfu

Obiective turistice Corfu, Plaja Agios Gordios, Corfu (Corfu)
Agios Gordios este una dintre cele mai populare plaje din Corfu și a fost numită așa după biserica Agios Gordios localizată efectiv pe mare, în centrul plajei. Micul golf este adăpostit de mun (...)
Obiective turistice Corfu, Plaja Canal d'Amour, Corfu (Corfu)
Satul Sidari este foarte cunoscut drept una dintre cele mai bune stațiuni turistice din Corfu și se află la 36 km de oraș. Satul este înconjurat de un peisaj încântător plin de păd (...)

Obiective turistice Corfu, Plaja Glyfada, Corfu (Corfu)
Una dintre cele mai populare plaje din insulă, Glyfada se află la 16 kilometri vest de Corfu. Este distinsă cu steagul albastru (Blue Flag) pentru apele ei cristaline. Suprafața extinsă de nisip fi (...)
Obiective turistice Corfu, Plaja Myrtiotissa, Corfu (Corfu)
Myrtiotissa este un paradis nisipos înconjurat de un peisaj maiestuos cu stânci bogate în vegetație și ape cristaline. Plaja a fost caracterizată de scriitorul englez Lawrence Darr (...)

Obiective turistice Corfu, Plaja Paleokastritsa, Corfu (Corfu)
Paleokastritsa - Probabil cel mai pitoresc sat de vacanță din insula Corfu, aflat la 25 de kilometri nord-vest de orasul Corfu și la sud de Angelokastro. Cuvântul Paleokastritsa se traduce exa (...)

Vezi toate atractiile si obiectivele turistice din regiunea Corfu »

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.