Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Atractii si obiectie turistice Thassos
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Turcia
Ultima rezervare: acum 2 minute la Belek

> > > > Atractii si obiective turistice

Obiective turistice regiunea Thassos

Obiective turistice Thassos, Paradise Beach, Thassos (Thassos)
Plaja este considerată unul dintre cele mai bune locuri pentru înot din Limenas pentru că seamănă cu un paradis tropical. Este binecuvântată cu nisip alb, fin și ape limpezi de un albast (...)
Obiective turistice Thassos, Golden Beach, Thassos (Thassos)
Această plajă superbă este localizată la Sud-vest de Limenas și la sud de plaja Makriamos. Se întinde de-a lungul coastei între stațiunile Skala Panagias și Skala Potamias. Este una din (...)

Obiective turistice Thassos, Plaja Aliki, Thassos (Thassos)
Această plajă se află la 31 de kilometri sud de Limenas, pe coasta de sud-est, în fața popularei stațiuni Alyki. Este mică și pitorească și se află într-un golf verde. Nisipul alb, apel (...)
Obiective turistice Thassos, Plaja Limenaria, Thassos (Thassos)
În cazul în care căutați liniște și pace interioară, atunci plaja Limenaria ar fi o alegere excelentă. Are ambianța perfectă pentu o vacanță relaxantă. Se află la 37 de kilometri sud-ves (...)

Obiective turistice Thassos, Plaja Makryammos, Thassos (Thassos)
Makriammos este una dintre plajele cele mai apropiate de Limenas, capitala lui Thassos și este înconjurată de o pădure deasă și foarte multă vegetație. Numele Makriamos înseamnă insula l (...)

Vezi toate atractiile si obiectivele turistice din regiunea Thassos »

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.