Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
New York Pizza Bucuresti. Prezentare si informatii utile despre New York Pizza Bucuresti.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Austria
Ultima rezervare: acum 243 minute la Oberau

> > > >

New York Pizza Bucuresti

Scor general: 4.3 / 5 din 1 evaluari

restaurantul new york pizza este si schnitzerie acum! ESTE RENOVAT SI ARATA CU TOTUL SI CU TOTUL ALTFEL! ARE O TERASA LAVAZZA PE TIMP DE VARA! PRODUSELE SUNT DE FOARTE BUNA CALITATE! PIZZAA LA METRU ESTE DE O ORIGINALITATE! SCHNITZELELE LA FEL IN CEL PUTIN 20 DE SORTIMENTE!!
ileana, Bucuresti (06.11.2011)

New York Pizza s-a înfiintat în 1999. Lucram cu retete italienesti care se respecta întocmai, produse naturale, utilizam importuri (sos de rosii, ulei maline, carcioffo, brânza brie, brânza roquefort), personalul a fost specializat in Italia.

Ne aflam în bulevardul Camil Ressu, numarul 76, cartierul Balta Alba, într-un spatiu care ofera peste 100 locuri la mese plus terasa de circa 40 locuri în anotimpul cald. Spatiul a fost reamenajat, utilajele sunt moderne, importate din Italia.

Se lucreaza cu un cuptor electric deoarece, conform normelor Uniunii Europene, cuptorul cu lemne s-a interzis din motive de igiena. Mentinerea ambiantei se face cu ajutorul a 2 mari televizoare si a unui sistem de sonorizare adecvat. -muzica pentru toate gusturile.

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.