Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Restaurant Vânătorul Poiana Brasov. Prezentare si informatii utile despre Restaurant Vânătorul Poiana Brasov.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Bulgaria
Ultima rezervare: acum 18 minute la Constantin si Elena

> > > > >

Restaurant Vânătorul Poiana Brasov

Scor general: 4.8 / 5 din 1 evaluari

Curatenie, tacamurile sunt impecabile (lucru f. important pentru mine ), personalul este amabil, prietenos.Ambianta placuta, linistita.Mancarea este de calitate si gustoasa.
dan, Sibiu (17.10.2014)
Restaurantul Vanatorul este situat în cea mai vizitata statiune montana din România, Poiana Brasov. Înconjurat de un peisaj exceptional, Restaurantul Vânătorul si-a câstigat o binemeritata faima, bazata pe atmosfera speciala, unde oaspetii sunt întâmpinati de manager . Iarna sau vara, oricand doriti sa veniti la Poiana Brasov pentru a skia sau doar pentru a va relaxa, personalul nostru de la Vanatorul este intotdeauna bucuros sa va aiba ca oaspeti! Restaurantul Vanatorul a fost decorat în stil unic vanatoresc pentru a oferi o atmosfera deschisa, familiara. Este locul de care va veti aduce aminte mereu daca vizitati "Casa Vânatorului" . Restaurant Vanatorul va ofera pe langa preparate vanatoresti si o gama de alte produse culinare, pregatite cu mult profesionalism, majoritatea dintre ele preparandu-se la comanda. Restaurant Vanatorul organizeaza in cele mai bune conditii: Mese festive, nunti, botezuri, cocktail-uri, intruniri de afaceri, simpozioane. Restaurantul dispune de taraf si orchestra, care impreuna cu celelalte servicii de calitate oferite, asigura desfasurarea evenimentelor intr-un cadru foarte placut.

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.