Across Silver Bay

Corfu, Grecia
Kontokali,49100 Corfu Island,Greece
Hotelul Silver Bay este situat pe coasta de est a insulei Corfu i foarte aproape de centrul oraului Corfu i la doar 250 de metri de plaja Gouvia. Hotelul este usor accesibil de la aeroportul Corfu - de 5 kilometri - i este inconjurat de cele mai frumoase i cele mai faimoase plaje. Situat in faa portului, printr-o multitudine de diferite magazine, cafenele i taverne, acest hotel este ideal pentru cltorii care iubesc yachtingul, dar si pentru cei care doresc s aib acces la frumoasele plaje de pe insula, i, desigur, la centrul oraului Corfu. Hotelul dispune de piscina, bar, restaurant, lobby cu TV, Internet Corner, ping-pong, gratar, parcare gratuit, inchiriere de masini, motociclete si biciclete. Acest hotel este ideal pentru turistii tineri, cupluri, familii tinere, iubitorii de natur si grupuri tematice mici.

vezi mai multe

Bilet avion, 1 bagaj la cala maxim 20Kg (dimensiuni maxime obligatorii 100*80*30 cm) si 1 bagaj la mana maxim 10Kg/ persoana (dimensiuni maxime obligatorii 40*30*20 cm) (exceptie infanti)

Taxe de aeroport;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopti cazare;

Masa in funcție de hotelul ales;

Asistenta turistica.

vezi mai multe

Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din din Constanta catre Across Silver Bay, Corfu, Grecia

Solicita oferta