Cooks Club El Gouna (Adults Only 16+)

El Gouna Egipt
de la
EUR 1658 00 EUR
2 adulti
Charter Hurghada - Cooks Club El Gouna (Adults Only 16+), cu plecare din Baia Mare

Amplasare

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă, tineri și celibatari, se află la El Gouna, chiar pe malul mării.

Dotări

Clienții pot să-și petreacă sejurul în ambianța plăcută a celor 144 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor.

Locul de cazare

Spațiile de cazare confortabile și cu facilități invită la zăbovit și contribuie la satisfacția maximă a clienților.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu windsurfing, kitesurfing, snorkelling, scufundări subacvatice, o sală de fitness și yoga. Clienții vor avea parte de divertisment seara ascultând muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Un bufet variat îi așteaptă pe clienți la mic dejun, la prânz stau la dispoziție mâncăruri à la carte. La cină poate fi comandat un meniu fix. În ofertă sunt și feluri de mâncare adaptate nevoilor speciale: feluri de mâncare vegetariene și mâncare vegană. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Contra cost există și băuturi nealcoolice și băuturi alcoolice.

vezi mai multe

Calatoreste in {destination_country_name} {destination_region_name}, cu Viaromania, plecari cu avionul 2023!

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta