Seaview Adults Only

Qawra, Malta
LOCALIZARE: Noul Hotel Adults only (peste 16 ani) Seaview este chiar pe falaeza din Qawra cu vedere panoramica la golf si la insula St. Paul. Buggiba Perched Beach este la 100 metri de hotel, iar pana la Aeroportul International Malta sunt 12.5 km.


FACILITATI HOTEL:  receptie, piscina exterioara panoramica pe acoperis la etajul 10, piscina interioara cu acces la malul marii, restaurante tematice : maltez (Gululu) si grecesc (Manaki), bar la piscina, sala de fitness, sala multifunctionala de evenimente, restaurant separat pentru micul dejun, The Sunset Bar, 


FACILITATI CAMERE: 180 de camere confortabile si moderne, majoritatea cu vedere la insula St. Paul si la insula Comino. Camerele standard sunt echipate cu: balcon, baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, cana electrica pentru ceai si cafea, minibar, seif, TV LCD cu radio, conexiune la internet wireless, telefon, vedere partiala/directa la mare, sau la oras/land view.


Taxa locala (Malta Eco Tax) - se plateste la receptia hotelului. 3,5 euro/adult/sejur de 7 nopti


*Nota informativa:  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Transport Avion OTP-MLA 2022 Bucuresti - Malta; taxe de aeroport; CATERING (doar apa); Transport Avion MLA-OTP 2022 Malta - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta