Skipass inclus!
Seefeld – Regiune olimpică cu perspective însorite!

Staţiunea Seefeld atrage în special datorită ofertei sportive şi atmosferei tradiţionale. La altitudini de până la 1200 m peisajele pitoreşti ale regiunii, înrămate de Alpi, munţii Karwendel, Wildmoos şi Wetterstein sunt absolut fermecătoare. Ceea ca nu înseamnă că aici nu este decât linişte de găsit! În fiecare an Seefeld este gazda Cupei Mondiale de Combinaţie Nordică şi a fost de 2 ori chiar gazdă a Jocurilor Olimpice de Iarnă - cu un pic de noroc vă găsiţi în telecabină cu unul din profesionişti!

În animata şi mondena Seefeld veţi întâlni la fiecare pas celebrităţi şi pe cei care iubesc să vadă, das şi să se arate: pe terasele panoramice la fel ca la cazinou. Cu o Kracherle (limonadă) în mână, degustând delicioasele specialităţi locale se face trecerea de la ziua petrecută pe pârtie la viaţa de noapte. "Good Vibration Locations" sunt destule, de exemplu barul cu terasă Rosshütte, care vă aşteaptă cu multă bună dispoziţie şi ritmuri fierbinţi. Încă pe timp de zi puteţi alege dintre diverse activităţi sportive, cum ar fi drumeţii cu rachetele de zăpadă, snowrafting, parapantă, căţărări pe gheaţă, work-shop sănii trase de câini şi clasicele tenis, derdeluş, echitaţie, patinaj şi golf de iarnă.

Pasionaţii de schi de coborâre au la dispoziţie cu „Happy Ski Card" în Seefeld 25,5 km de pârtii, acoperite de 22 de instalaţii pe cablu. Seefelder Joch şi Härmelekopf aşteaptă în special experţii cu oferte excelente de off-piste şi coborâri line cu mult soare pentru cei cu un stil mai liniştit, tot aici se află şi domeniile de zăpadă adâncă şi freeride pentru cei mai aventuroşi. Pentru începători sse recomandă în regiune Gschwandtkopf. Teritoriile de schi de la şi în special Funpark-ul "Crazy Hole" (360 m lungime) dedicat snowboarderilor şi dotat cu Quarterpipes, curbe abrupte super-size, valuri duble şi rails aşteaptă cu porţile larg deschise boarderii şi practicanţii de freeski. Cine nu vrea să aştepte să împartă experienţa cu cei dragi de acasă găseşte la staţiile de vale şi munte Rosshütte câte o Free Wi-Fi Zone, de unde poate distribui şi trimite gratuit prin internet mesaje, fotografii sau filme.

Seefeld (1200 m) este cunoscută în special datorită domeniului de schi fond. Pârtiile se întind pe un total de 279 km în peisaj unic şi însorit pe un platou la altitudine (1200 m). Atât cei care practică stilul clasic cât şi skate-erii au de unde alege, cu 154 km pentru prima şi 125 de km pentru a doua modalitate. Regiunea olimpică oferă în plus şi o pârtie pentru persoane cu câini şi posibilitatea de a face săniuş de fond. Porţiunea sportivă Seefeld-Leutasch se numără printre cele mai bune pârtii din Alpi, în special datorită aşezării şi varietăţii atât pârtiei în sine cât şi a panoramei. Reţeaua de pârtii a Olympiaregion Seefeld a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

Partii :
 • total: 35 km
 • albastre: 24,1 km
 • rosii: 8,9 km
 • negre: 2 km


Informatii despre cazare:
Informatii aditionale:
 • Animale de companie binevenite (9 €/zi, fără mâncare)
 • Distanta fata de zona de ski: 500-1000m
 • Prioritate vanzare: 3
 • Costuri aditionale:
  • Taxa de staţiune: cca. 2,80 € de pers./noapte
 • Important: • Adults Ony: cazarea la hotel este posibilă doar de la 16 ani! • La rezervarea de camere cu mai multe paturi sau cu paturi suplimentare, în cazul ocupării cu mai puţine persoane nu există un drept asupra paturilor suplimentare


Reduceri:
 • 16 - 18 ani, reducere 20%
 • 19 - 99 ani, reducere 10%

Webcam Live:

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Stefanie (Adults Only), Seefeld, Austria

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
verifica
22
23
verifica
24
verifica
25
verifica
26
27
28
29
30
31
verifica
Solicita oferta