Charter Creta Heraklion - Sentido Aegean Pearl, cu plecare din Cluj Napoca

Situat chiar pe plaja cu steag albastru din Rethymno, la capătul promenadei cu vedere la marea Cretei, hotelul de 5 stele Aegean Pearl oferă camere elegante si mic dejun grecesc. Hotelul are 3 piscine si 2 restaurante gourmet.

Camerele de la hotelul Aegean Pearl sunt au mobilier modern si oferă TV LCD cu canale prin satelit si un DVD player. Toate camerele au aer conditionat si un balcon mobilat. Unele camere oferă vedere la mare, iar altele au o piscină privată.

Restaurantul Ariadne serveste un bufet bogat la cină, pe terasă. Braseria Loukoulos are vedere la mare si la piscină si serveste gustări, masa de pranz si cina.

Printre optiunile de wellness se numără o baie de aburi si o sală de gimnastică complet echipată. Copiii pot folosi 2 piscine speciale sau terenul de joacă.

Centrul localitătii Rethymno, unde puteti găsi o fortăreată in stil venetian, este la 3 minute cu masina de hotel. Personalul de la biroul de turism oferă servicii de inchirieri auto si la hotel este disponibilă o parcare privată gratuită. Aeroportul International Chania este situat la 66 km.

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei

Solicita oferta