AELIA VILLA

Limenas Thassos Grecia
Limenas, Thassos
AELIA VILLA - Charter Autocar Thassos (Banat Timisoara) 2023


LOCALIZARE

Aelia Villa se află în Limenas, la doar 50 de metri de plaja amenajată Agios Vassilis, și este situată în mijlocul unei grădini cu flori.Portul Limenas se află la 500 de metri de Aelia Villa, iar centrul orașului Limenas este la aproximativ 1,5 km de proprietate.


FACILITATI GENERALE
La câțiva pași de proprietate veți găsi o varietate de restaurante, baruri și supermarketuri. Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită.
FACILITATI CAMERE
Proprietatea oferă unități de cazare în sistem self-catering cu acces gratuit la internet Wi-Fi și balcon privat.Studiourile şi apartamentele cu aer condiționat de la Aelia au mobilier modern, decor în culori pastelate, saltea și lenjerie de pat marca Coco-Mat și vedere parțială la Marea Egee, la grădină sau la munte. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă bine utilată, cu frigider, plită și fierbător și o zonă de luat masa, iar unele au și zonă de relaxare. Băile sunt moderne și includ duș sau cadă şi articole de toaletă gratuite.

• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Transport autocar;

7 nopti cazare;

Masa in functie de varianta de cazare aleasa;

Insotitor de grup;

Asistența turistica locala.vezi mai multe

Biletul de ferryboat - 20 euro/pers. dus-intors;

Asigurare(storno + medicala);

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale;

Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație. Mai multe detalii in agenție;

Alte taxe si cheltuieli personale.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta