Charter Creta Heraklion - Agapi Beach Creta, cu plecare din Cluj Napoca

Situat in stațiunea de la malul mării, Ammoudara, de-a lungul unei plaje frumoase, in mijlocul unor grădini amenajate, Agapi Beach Resort Premium All Inclusive are 3 piscine cu apă dulce, facilități pentru copii și mai multe opțiuni de luat masa.

Agapi Beach Resort Premium All Inclusive cuprinde 2 clădiri principale cu camere și o zonă amenajată ca un sat cu bungalouri confortabile, situate in mijlocul grădinilor cu vegetație luxuriantă.

Complexul servește un mic dejun grecesc zilnic, in zona de luat masa. Acesta include branzeturi, plăcinte de casă și miere. Restaurantul principal al hotelului oferă mancăruri grecești și internaționale, precum și cine tematice tip bufet, care se schimbă la fiecare 2 săptămani. La taverna de pe malul mării, Akrogiali, cu vedere directă la mare, oaspeții se pot bucura de mese de pranz tip bufet cu mancăruri grecești tradiționale și mediteraneene, precum și de mese de cină a la carte cu mancăruri cretane tradiționale. Restaurantul Taka-Taka servește mancăruri mediteraneene stradale și diferite preparate culinare din 6 bucătării. Piazza d‘Italia oferă mancăruri italiene clasice.

Garden Theater organizează evenimente săptămanale cu mancăruri și muzică live. Barul principal al complexului oferă seri cu muzică live de pian. Oaspeții de la Agapi Beach Resort pot participa la petreceri langă barul de pe plajă, la seri cu homar, la degustări de vinuri, la cursuri de gătit mancăruri grecești și cursuri de gimnastică aerobică. Activitățile oferite de proprietate includ SUP sau canotaj, scuter acvatic, yoga și polo de apă.

Complexul oferă și diferite facilități pentru copii. Acestea includ serviciu de supraveghere, scaun inalt, un club pentru copii și meniuri speciale.

Agapi Beach Resort se află la doar 6 km spre vest de Heraklion și la 12 km de aeroport, in frumoasa stațiune de la malul mării, Ammoudara. In apropierea complexului există numeroase magazine, inclusiv un minimarket și un magazin de suveniruri. Palatul din Cnossos, unul dintre cele mai importante situri incluse in patrimoniul cultural al Greciei, este la 30 de minute de mers cu mașina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Agapi Beach Creta, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta