Cretan Village Aghios Nikolaos

Amoudara, Grecia
de la
EUR 1518 00 EUR
2 adulti
Charter Creta Heraklion - Cretan Village Aghios Nikolaos, cu plecare din Bucuresti

Situat in zona liniștită Amoudara, la 5 km de mers cu mașina de centrul orașului Agios Nikolaos, Hotelul Cretan Village este un complex hotelier care oferă apartamente unice, in sistem self-catering.

Hotelul Cretan Village are 37 de apartamente cu 1 sau 2 dormitoare, fiecare dintre acestea avand un decor luminos, precum și un frumos mobilier in stil rustic. Apartamentele au o suprafață cuprinsă intre 50 și 120m². Fiecare dintre acestea are un dormitor și un living separat, o baie privată și o bucătărie complet echipată, precum și un balcon insorit cu șezlonguri.

Amplasat pe un deal, Hotelul Cretan Village oferă o vedere panoramică la grădinile complexului, orientate către mare. La 50 de metri de mers pe jos de hotel există 3 plaje frumoase, cu pietriș. Cea mai apropiată plajă cu nisip din Amoudara este la doar 500 de metri.

Facilitățile de petrecere a timpului liber de la Cretan Village includ o piscină frumoasă, in aer liber, cu terasă insorită și șezlonguri. Proprietatea are, de asemenea, un cafe-bar și un restaurant care oferă o gamă de preparate tradiționale grecești.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta