Bine 7.5 Booking.com Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Hotel Website: https://apollonhotelcrete.com/

Localizare

Portul Agios Nikolaos este la 400 m de Hotelul Apollon, în timp ce Biserica Panagia Kera (în Kritsa) este la 700 m de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, la 62 km de hotel.


Facilitati Hotel

Hotelul Apollon are o piscină în aer liber sezonieră și o grădină. În fiecare dimineață, hotelul Apollon oferă un mic dejun continental.


Facilitati Camere

Toate camerele hotelului sunt echipate cu un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Toate camerele includ un birou.

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene

Asistenta turistica in limba romana

Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turistii Cocktail Holidays

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii / facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Taxa locala - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat Cocktail Holidays (10 €/persoana)

Contravaloarea testului PCR inaintea plecarii din tara sau la destinatie, care intra in sarcina calatorului, functie de conditiile impuse de autoritati la data calatoriei

vezi mai multe

din din Baia Mare catre APOLLON HOTEL Agios Nikolaos, Creta, Grecia

Solicita oferta