Hotel Aida - Refacere 12 nopti

Geoagiu Bai Romania
Hotel Aida este un hotel modern și rafinat ce oferă oaspeților confort, accesibilitate și un ambient călduros și agreabil.

Hotelul este situat în apropierea centrului stațiunii Geoagiu Băi, într-o zonă plină de verdeață, liniștită, ferită de trafic și aglomeraţie la 3 minute de parcul stațiunii, ștrandul şi zona rezidențială, unde sunt amplasate magazine și restaurante.

~
Servicii incluse: - cazare 12 nopti; - masa: mic dejun, pranz si cina - servire la farfurie "meniul zilei" -meniu prestabilit; - 8 sedinte de masaj terapeutic; 6 sedinte aerosoli - salina sau individual; 6 sedinte de kinetoterapie; - acces gratuit la piscina de agrement cu apa termala, sauna, fitness; - parcare (in limita locurilor disponibile); - Wi-Fi. Informatii suplimentare: - check-in: duminica, incepand cu ora 14:00; - check-out: vineri, pana la 12:00. - pentru a beneficia de masaje, aerosoli si kinetoterapie este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate; - copiii cu varsta pana la 13.99 ani beneficiaza de masa - jumatate de portie dar nu beneficiaza de proceduri terapeutice; - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta