Hotel Aida este un hotel modern și rafinat ce oferă oaspeților confort, accesibilitate și un ambient călduros și agreabil.

Hotelul este situat în apropierea centrului stațiunii Geoagiu Băi, într-o zonă plină de verdeață, liniștită, ferită de trafic și aglomeraţie la 3 minute de parcul stațiunii, ștrandul şi zona rezidențială, unde sunt amplasate magazine și restaurante.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare cu mic dejun buffet; - 22.04.2022: Cina; - 23.04.2022: pranz si cina, - servire la farfurie; - Primire la restaurant dupa slujba de Inviere cu bufet din preparate traditionale printre care oua rosii, pasca, vin) - 24.04.2022: pranz traditional de Paste si cina festiva de Pasti cu meniu traditional si muzica; - acces gratuit la piscina de agrement cu apa termala, sauna, fitness; - parcare (in limita locurilor disponibile); - Wi-Fi. Informatii suplimentare: - check-in: incepand cu ora 14:00; - check-out: pana la 12:00. - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun buffet;
- 22.04.2022: Cina;
- 23.04.2022: pranzul, cina, - servire la farfurie;
- Primire la restaurant dupa slujba de Inviere cu bufet din preparate traditionale printre care oua rosii, pasca, vin)
- 24.04.2022: pranz traditional de Paste si cina festiva de Pasti cu meniu traditional si muzica;
- acces gratuit la piscina de agrement cu apa termala, sauna, fitness;
- parcare (in limita locurilor disponibile);
- Wi-Fi.

Informatii suplimentare:
- check-in: incepand cu ora 14:00;
- check-out: pana la 12:00.
- taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Aida - Oferta Paste, Geoagiu Bai, Romania

Solicita oferta