Bel Air Azur Resort

Hurghada Center Egipt
de la
EUR 1362 00 EUR
2 adulti


Informatii despre hotel

Bel Air Azur Resort este un hotel destinat exclusiv adultilor, situat pe malul marii, langa 2 lagune mari create de om, langa un recif de corali care formeaza o mica peninsula. Distanta complexului fata de centrul vechi al orasului Hurghada (Dahar) este de 6 km, iar fata de centrul nou (Sakkala) este de 2 km.  Aeroportul Hurghada este la 8 km distanta fata de proprietate si aeroportul Marsa Alam este la aproximativ 225 km. Clientii vor gasi magazine de suveniruri, o cafenea, un restaurant in apropierea complexului si chiar langa hotel este un spital.

Descrierea hotelului

cladire cu trei etaje in jurul unei piscine marihol de intrare cu receptielobbylobby barschimb valutarserviciu medical in hotelul adiacent Arabia Beach2 restaurantebarcafeneabar la piscinapiscinaterasa la soare cu sezlonguriumbrele, prosoape si saltele gratuite

Descriere camere

Camera dubla, numai pentru adulti: baie/toaleta (uscator de par), aer conditionat/incalzire, TV/satelit, telefon, minibar, seif, balcon sau terasa

Mese

All Inclusive Mic dejun, prânz și cină tip bufet Micul dejun devreme În timpul zilei, o gustare ușoară, cafea, ceai, produse de patiserie dulci Băuturi alcoolice și nealcoolice selectate de producție locală (10:00 a.m. - 02:00 a.m.)

Plaja

Plaja cu nisip combinata cu corali, intrare treptata in apa in lagune si pe plaja mica, intrare prin trepte la coral.Sezlonguri, umbrele, prosoape si saltele gratuite.

Oferta sportiva

Gratuit: 2 terenuri de tenis si 2 terenuri de squash (iluminat si echipament contra cost), fitness, tenis de masa, volei pe plaja.Contra cost: biliard, centru de apa cu inchiriere de barci, scoala de scufundari, scoala de windsurfing.

Carduri

VISA, EC/MC, AMEX.

Site-ul web

http://www.azur.travel

Wellness

Contra cost: sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaje, produse cosmetice

Internet

Gratuit: Wi-Fi in holContra cost: internet cafe

Categoria oficiala

4 stele

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta