Akropol

Paralia Katerini (Pieria), Akti Olountos

Akropol este o proprietate care se află în Paralia Katerinis (Pieria), la o distanță de 100 m de plaja Paralia Katerinis și oferă unități de cazare cu aer condiționat și terasă în aer liber. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele luminoase de la Akropol sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au balcon cu vedere la oraș sau la grădină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Akropol au canapea în living, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Akropol oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

 

În zonă se organizează sesiuni de scufundări și se poate practica ciclism. Akropol este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune.

Akropol are plajă în apropiere. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Akropol se află la 7 km de Orașul Katerini și la 43 km de Aeroportul Salonic. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Akropol sunt: Bazilica Agia Fotini - 100 m, Dion - 16,0 km, Muntele Olimp - 30,0 km.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH-PAR Bucuresti - Paralia Katerini; Autocar PAR - BUH Paralia Katerini - Bucuresti; Package commission; Rounding; Taxe Statiune 2 available rooms

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta