Charter Corfu - Akrotiri Beach, cu plecare din Bucuresti

Hotelul de 4 stele Akrotiri Beach Resort este construit pe o peninsulă cu vedere la plaja Agia Triada din satul Paleokastritsa. Pune la dispoziție 2 piscine, un bar pe plajă și WiFi gratuit in zonele publice. Camerele sunt prevăzute cu balcon privat cu vedere la Marea Ionică.

Camerele Hotelului Akrotiri Beach Resort sunt dotate cu aer condiționat și au decor elegant, in culori pastel și podea de lemn. Fiecare este echipată cu minifrigider și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele camere includ o zonă de relaxare separată, cu o canapea.

Micul dejun și cina sunt servite la restaurantul cu vedere la mare al hotelului. Oaspeții pot lua pranzul la snack barul de langă piscina infinită. Barul cu terasă la soare beneficiază de vedere panoramică la portul de agrement pitoresc Alipa. In timpul săptămanii au loc spectacole de dans și muzică live.

Personalul de la recepția deschisă nonstop poate aranja un serviciu de inchirieri auto, iar parcarea privată este gratuită. Aeroportul Internațional Corfu se află la 23 km.

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei

Solicita oferta