Al Bandar Rotana este un hotel minunat, ultra-modern, cu o locație frumoasă pe malul mării, in centrul orașului. Ideal pentru călătorii de afaceri sau agrement, acest hotel elegant de 5 stele situat la marginea zonei Dubai Creek se află in apropiere de mai multe atracții, precum Clubul de golf și iahting Dubai Creek, Delfinariul din Parcul Creek și noul Port Rise Dubai Creek, un centru de divertisment unde se desfășoară spectacole cu muzică live, DJ, proiecții de filme și mese informale cu tematici originale.

Toate cele 190 de camere si suite au mobilier modern, facilități ultramoderne și vedere uimitoare la oraș sau la estuar. Hotelul oferă o serie de tipuri variate de unități de cazare, de la camere standard spațioase la suite somptuoase, asigurand o atmosferă familiară in acest paradis din Dubai, atat pentru cei care călătoresc singuri, cat și pentru familii. Camerele și suitele Club Rotana oferă beneficii suplimentare, de la acces la lounge la servicii personalizate.

Cele 5 opțiuni de luat masa asigură noi experiențe gastronomice in Dubai Creek. Printre acestea se numără Morgan, singurul concept gastropub din zonă și restaurantul italian Gusto, care servește preparate autentice sezoniere. De asemenea, oaspetii se pot bucura de un festin culinar la restaurantul international Salt & Pepper, disponibil pe toată durata zilei, pot savura băuturi calde și gustări la elegantul Vanilla Lobby Lounge, pot merge la The Deck Pool Lounge pentru a lua masa in aer liber sau pot alege preparate din meniul bogat de room service. Clubul Rotana Lounge oferă băuturi și mese ușoare. Toate localurile de luat masa au terasă uimitoare, cu vedere la Dubai Creek și la orizontul spectaculos al Dubaiului.

Oaspetii se pot antrena la Bodylines Fitness & Wellness Club, care oferă numeroase facilităti, precum o sală de gimnastică modernă, cu aparate pentru antrenamente cardiovasculare si greutăti libere, piscină in aer liber, saună, băi de aburi si săli de masaj. Cele 6 săli de conferinte cu lumină naturală oferă facilități ultramoderne si echipamente audio-video pentru a asigura desfăsurarea fără probleme a evenimentelor.

Al Rotana Bandar este la cateva minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai, Dubai World Trade Center, precum și de centre comerciale și piețe majore. De asemenea, in apropiere se află și cartierul diplomatic din Dubai, care găzduieste principalele ambasade.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - DUBAI 2023-2024 (FLYDUBAI) Bucuresti - DUBAI; Taxe de aeroport; Avion DUBAI - OTOPENI 2023-2024 (FLYDUBAI) DUBAI - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Al Bandar Rotana, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta