Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Dubai Abu Dhabi

Situată în districtul Bur Dubai, Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection By Hilton este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat, restaurant și serviciul de room-service. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 200 camere. Fiecare cameră oferă cană-fierbător și mașină pentru prepare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele confortabile de la Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection By Hilton au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection By Hilton au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection By Hilton oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. În cadrul proprietății există și o cafenea ideală pentru o gustare rapidă. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection By Hilton oferă meniuri pentru diete speciale.

 

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 5,4 km.

Cele mai apropiate atracții de Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection By Hilton sunt: Twin Towers Shopping Centre - 400 m, British Consulate - 400 m, XVA Gallery Dubai - 500 m.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta