Marriott Hotel Al Jaddaf, Dubai

Dubai United Arab Emirates
de la
EUR 2599 80 EUR
2 adulti

Hotelul Dubai Marriott Al Jaddaf se află la 5 minute cu mașina de Centrul Financiar Internațional din Dubai (DIFC). Oferă unități de cazare moderne și WiFi gratuit in zonele publice. Are piscină in aer liber, sală de sport și cadă cu hidromasaj.

Unitătile de cazare decorate in culori calde oferă aer condiționat și TV cu ecran plat. Băile private includ duș și cadă. In plus, există și cutie de valori. Suitele includ cameră de zi, iar unele camere beneficiază de vedere la Dubai.

Opțiunile de luat masa includ mese tip bufet și a la carte din bucătăria internațională, un restaurant italian, un restaurant de fripturi și un mancare de bar. Centrul spa este disponibil la un cost suplimentar. Sălile de conferințe sunt disponibile la cerere. Se asigură și serviciu de transfer gratuit la renumitul Dubai Mall.

Hotelul Dubai Marriott Al Jaddaf se află la 10 minute cu mașina de The Dubai Mall și de centrul orașului Dubai. Aeroportul international Dubai este situat la 6 km. Parcarea privată este gratuită.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - DUBAI 2024-2025 (WIZZAIR) Bucuresti - DUBAI; Taxe de aeroport; Avion DUBAI - OTOPENI 2024-2025 (WIZZAIR) DUBAI - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Calatoreste in {destination_country_name} {destination_region_name}, cu Viaromania, plecari cu avionul 2023!

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta