Pensee Royal Garden Beach Resort, Marsa Alam

Marsha Alam Egypt
Hotel Pensee Royal Garden (ex Utopia Pensee Azur Resort) face parte din lantul hotelier Azur Hotels and Resorts si este situat la 140 km de aeroportul orasului Hurghada, la 50 km de aeroportul orasului Marsa Alam, la 20 km de centrul El Quseir, pe malul marii. A fost construit in anul 2005.
Hotelul, compus din cladirea principala de 2 etaje (superior room) si 2 Bungalow-uri de 1 si 2 etaje (standard room), dispune de 250 camere: 110 standard room (max. 2+2 pers., 25 mp), Superior Room, Junior Suite si Family Room si 6 camere pentru persoane cu dizabilitati (Superior Room) si connected room.
Cu balcon, toate camerele cu aer conditionat de la The Three Corners Pensee Beach Resort sunt dotate cu minibar si TV prin satelit. Fiecare camera spatioasa are un decor usor si ferestre mari.
Acest hotel ofera camere spatioase cu o cada spa, pe plaja privata a Marii Rosii.
Facilitatile de agrement includ piscine in interior si in aer liber, terenuri de tenis si facilitati de sporturi nautice. La barul din hol este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Toate camerele de la The Three Corners Pensee Beach Resort au vedere la mare sau la piscina si dipsun de uscator de par, TV prin satelit si minibar, aer conditionat si balcon. Fiecare camera este spatioasa si are decor in culori deschise si ferestre mari.
Turistii de la The Three Corners Pensee Beach Resort au la dispozitie o varietate de restaurante tip bufet, care servesc mancaruri internationale si locale. De asemenea, exista un snack bar si diverse terase langa piscina, unde puteti lua masa in aer liber.
In afara de tenis de masa si biliard, turistii se pot antrena intr-o sala de fitness spatioasa. Copiii se pot bucura de locurile de joaca sau pot urmari spectacole de teatru in amfiteatrul complexului.
Hotelul are receptie deschisa non-stop.
Aeroportul Marsa Alam este la 40 km. La hotel se ofera parcare gratuita.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Transport Avion OTP-RMF RO 6325 Bucuresti - Marsa Alam; Taxe aeroport; CATERING; Transport Avion RMF-OTP RO 6326 Marsa Alam - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta