Charter Antalya - Alba Royal, cu plecare din Bucuresti

La doar 6 km de Side, acest hotel de la malul mării oferă camere spatioase, intr-un complex mare, cu o plajă privată, piscine si vederi Marea Mediterană. In hotel există si un centru de wellness mare.

Camerele cu aer conditionat de la Alba Royal Hotel sunt decorate cu căldură intr-un stil modern, cu tonuri de rosu si portocaliu. Camerele includ un TV cu ecran plat, cu canale prin satelit, un minibar si baie proprie cu halat de baie.

Oaspetii pot inota in piscina interioară si se pot bucura de baia de aburi si saună. De asemenea, oaspetii pot beneficia de masaje, volei pe plajă, sau pot participa la un curs de aerobic.

Bucătăria turcească si internatională sunt ambele disponibile pe tot parcursul zilei, la bufetul deschis si la restaurantele à la carte. Seara, oaspetii pot beneficia de spectacole de cabaret, muzică live si dans. Discoteca oferă un cadru modern, in care oaspetii isi pot incheia ziua.

Alba Royal Hotel oferă parcare gratuită si Wi-Fi gratuit in centrul său de afaceri. Aeroportul International Antalya este la 55 km depărtare.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Arad catre Alba Royal, Antalya, Turcia

Solicita oferta