Situat pe o faleză din Ras Om El Seid, acest complex de pe plajă oferă vedere panoramică la Muntele Sinai. Facilitățile includ o plajă privată, mai multe piscine și un teren de tenis. Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros are 2 piscine cu apă dulce și 2 piscine pentru copii. Plaja privată cu nisip a hotelului are o lungime de 1000 de metri și este accesibilă cu un lift panoramic. De luni până sâmbătă, personalul de divertisment organizează diverse jocuri și activități. De asemenea, Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros pune la dispoziție un internet cafe, magazine și un centru de fitness. Restaurantul tip bufet servește specialități egiptene și internaționale. Oaspeții pot savura preparate din bucătăria italiană la restaurantul italian al complexului Albatros Sharm. Cafeneaua Montimare oferă muzică live în fiecare zi. Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh este situat la 18 km de Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros și la 10 km de Naama Bay.

Localizare

Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh este situat la 18 km de Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros și la 10 km de Naama Bay.


Facilitati Hotel

Situat pe o faleză din Ras Om El Seid, acest complex de pe plajă oferă vedere panoramică la Muntele Sinai. Facilitățile includ o plajă privată, mai multe piscine și un teren de tenis.

Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros are 2 piscine cu apă dulce și 2 piscine pentru copii. Plaja privată cu nisip a hotelului are o lungime de 1000 de metri și este accesibilă cu un lift panoramic.

De luni până sâmbătă, personalul de divertisment organizează diverse jocuri și activități. De asemenea, Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros pune la dispoziție un internet cafe, magazine și un centru de fitness.

Restaurantul tip bufet servește specialități egiptene și internaționale. Oaspeții pot savura preparate din bucătăria italiană la restaurantul italian al complexului Albatros Sharm. Cafeneaua Montimare oferă muzică live în fiecare zi.

 


Facilitati Camere

Camerele de la Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros au aer condiționat și interior modern, cu accente tradiționale egiptene. Toate camerele includ minibar, TV prin satelit şi baie privată. Se asigură room service non-stop.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa specificata in oferta;

Zbor cursa charter;

Taxele de aeroport;

Transferurile de grup;

Asistenta turistica locala;

vezi mai multe

Taxa de viza 25 usd/pers;

Excursiile optionale si intrarile la obiective

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din DE ORIUNDE catre ALBATROS SHARM RESORT EX BEACH ALBATROS RESORT SHARM, Sharm el Sheikh, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta