Albatros Laguna Vista Beach Resort

Sharm El Sheikh Egypt
Albatros Laguna Beach se află pe o plajă privată cu nisip din golful Nabq şi oferă camere cu aer condiționat şi TV cu ecran LED. Proprietatea oferă o piscină în aer liber, o piscină interioară şi un centru de scufundări. Superb - 9.4 Booking.com

Localizare

Albatros Laguna Beach - Families and Couples Only se află la 20 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Sharm el-Sheikh și la 8,1 km de Aeroportul Internațional Sharm El-Sheikh. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.


Facilitati Hotel

Restaurantul Which Way servește specialități la grătar şi mâncăruri egiptene specifice. Oaspeții pot savura cocktailuri răcoritoare la barul Concerto, înconjurat de o cascadă.

Personalul de divertisment de la Albatros Laguna Beach oferă spectacole de muzică live şi dans la amfiteatru. Se pot organiza excursii periodice la zonele naturale din jur St. Catherine şi Ras Mohamed.

Oaspeții pot beneficia de un masaj relaxant la centrul spa, care oferă şi o sală de gimnastică bine echipată. De asemenea, hotelul pune la dispoziție terenuri de tenis, biliard, mini golf şi un teren de volei pe plajă.


Facilitati Camere

Camerele de la Albatros Laguna Beach - Families and Couples Only au interior modern, în culori calde, baie cu duș, oglindă cosmetică/de ras și uscător de păr. În plus, facilitățile disponibile la cerere includ fier/masă de călcat și apeluri de trezire. Serviciul de menaj este oferit zilnic. Camerele au podea cu gresie și ferestre din podea până în tavan. Toate camerele au balcon cu vedere la mare sau la piscină.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion RO7803 Bucuresti - Sharm el Sheikh; Transport Avion RO7804 Sharm el Sheikh - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta