Steigenberger Alcazar

Sharm El Sheikh, Egipt
Hilton Eyoun Sharm Hotel Entrance, Sharm El Sheik, South Sinai Governorate, Egipt
Steigenberger Alcazar -Charter Avion Sharm El Sheikh (Bucuresti) 2022-2023
Steigenberger Alcazar este cel mai nou complex din Nabq, situat la aproximativ 15 minute de Aeroportul International Sharm El-Sheikh. Steigenberger Alcazar aduce lux si ospitalitate fara precedent oferind turistilor un sejur de neuitat chiar pe tarmurile magnifice ale Marii Rosii.
Acest complex de 5 stele are o zona privata de 30.000 m2 cu peisaj subacvatic, precum si 3 piscine care sunt incalzite iarna. Turistii beneficiaza de WiFi gratuit pe intreaga suprafata a hotelului si in camere.
Steigenberger Alcazar ofera 610 de camere. Camerele superioare si camerele de familie Deluxe se afla chiar langa plaja, iar in vile si in suitele Junior pot fi cazate grupuri mai mari.
Alcazar are 2 restaurante principale care servesc micul dejun, pranzul si cina, precum si 5 restaurante a la carte cu specializari diferite. In plus, exista 2 baruri in hol, baruri la piscina si un bar pe plaja.
Pentru copii, echipa de animatie garanteaza distractie si activitati din momentul sosirii, fie in piscine private, fie la clubul copiilor, unde exista supraveghere permanenta. Adultii pot beneficia de tratamente multiple la Mividaspa.Pentru copii, echipa de animatie garanteaza distractie si activitati nesfarsite din momentul in care ajung fie in piscinele special amenajate pentru ei sau la clubul pentru copii complet supravegheat. Seara turistii se pot bucura de spectacole de dans traditional egiptean, folclor, muzica si divertisment de seara in amfiteatrul Teatro.
Parcul National Ras Mohammed se afla la 55 km de Steigenberger Alcazar, iar centrul zonei Nabq Bay este la 400 de metri de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sharm el-Sheikh, situat la 13 km.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

vezi mai multe

Taxa Viza - aproximativ 25 $/persoana.

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Sibiu catre Steigenberger Alcazar, Sharm el Sheikh, Egipt

Solicita oferta