Alesta Yacht Hotel

Fethiye, Turcia
de la
EUR 1518 00 EUR
2 adulti
Charter Bodrum - Alesta Yacht Hotel, cu plecare din Cluj Napoca

Acest hotel de designer este situat chiar vizavi de portul de agrement pentru iahturi din Fethiye si pune la dispozitie o piscină privată in aer liber, dar și o plajă privată. Proprietatea oferă, de asemenea, un centru de wellness și spa, o saună și un hamam.

Camerele de la Alesta au un decor modern, in culori pastelate, si pardoseală din lemn. Includ, de asemenea, aer condiționat, zonă de relaxare, TV prin satelit și birou. Mai mult, unele camere oferă o cadă spa privată si un balcon cu vedere la mare.

Oaspeții pot savura diverse preparate la restaurantul tip bufet. De asemenea, restaurantul à la carte servește diferite specialități din bucătăria mediteraneană. In plus, barul hotelului oferă cocteiluri delicioase.

Alesta include si un centru spa cu baie turcească si saună. Oaspetii au, de asemenea, la dispozitie masaje si se pot relaxa in cada spa.

Hotelul Alesta Yacht se află la numai 5 minute de mers pe jos de centrul orasului si la numai 100 m de amfiteatru. Celebra plajă Blue Lagoon este situată la mai putin de 15 km de hotel. Această zonă este apreciată de amatorii de zbor cu parapanta. Masivul Babadag, de unde vă puteți lansa cu parapanta, se află la numai 50 de minute de mers cu mașina de Hotelul Alesta Yacht. De asemenea, renumitul traseu de ultramaraton din Lycia trece pe la 17 km de proprietate.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta