MG Alexander The Great Hotel

Marsha Alam, Egypt
de la
EUR 1064 00 EUR
2 adulti
LOCALIZARE:
MG Alexander The Great este amplasat langa Marea Rosie in Marsa Alam. La 25 de minute de Aeroportul International Marsa Alam si la 20 minute de portul Ghalib marina. Orasele Hurghada si Luxur se afla la 250 km distanta de hotel.
FACILITATI:
Hotelul dispune de plaja privata, centru de snorkeling si diving, trei piscine, wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare), kids club, entertainment nights, animatori, teren de tenis, servicii medicale. WI-FI si farmacie
RESTAURANT:
-Main Restaurant Alexander, The Grill Pool Restaurant, Poseidon Italian Restaurant
-Waves Disco
-Sailors Bar, Scuba Bar, Pirates Bar
TIPURI DE CAMERE:
Toate tipurile de camere dispun de mini bar, seif, uscator de par, balcon sau terasa, aer conditionat, detector de fum, fierbator, TV prin satelit si telefon.
-Lagoon View 43mp
-Sea View 43mp
-Pool View 43mp
 
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Asistenta turistica locala; Transfer aeroport Hurghada-Hotel Marsa Alam- aeroport Hurghada durata aproximativa 3 h; Avion SBZ-HRG Day 4 2023 Sibiu - Hurghada; Taxe de aeroport; ; ; ; Avion HRG-SBZ Day 4 2023 Hurghada - Sibiu; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta