Animatic

Oferind un centru spa și o saună, Laguna Beach Alya Resort & Spa se află in Alanya. Hotelul are o piscină in aer liber, tobogane cu apă și o zonă de plajă privată. Oaspetii pot lua masa la restaurant sau o băutură la bar. Conexiunea WiFi este gratuită in intreaga proprietate. De asemenea, parcarea privată este gratuită.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele unități includ și o zonă de relaxare. Toate camerele sunt prevăzute cu baie privată și balcon privat. Pentru mai mult confort, aveți la dispozitie articole de toaletă gratuite, papuci si un uscător de păr.

La proprietate există o recepție cu program nonstop, un lounge comun și un salon de coafură. In plus, Laguna Beach Alya Resort & Spa asigură un serviciu de inchirieri de biciclete și mașini.

Laguna Beach Alya Resort & Spa se găsește la 29 km de plaja Kleopatra, la 30 km de Autogara din Alanya și la 32 km de Alanya Aquapark. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Gazipașa, situat la 74 km.

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Giurgiu catre LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL 5 *, Antalya, Turcia

Solicita oferta