Charter Bodrum - Hotel Ambrosia

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Bodrum chiar pe malul mării, clienții ajung in centrul orașului după vreo 7 km. Pană la aeroportul Bodrum - Milas - Mugla (BJV) sunt aproximativ 45 de km.

Dotări

Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un schimb valutar. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Un șemineu creează atmosferă plăcută. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un coafor. Ziarul cotidian informează clienții despre noutățile din lume.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). In spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. In băi sunt disponibile un uscător de păr și telefonul pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică și varietatea de prosoape creează un confort deosebit in băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa insorită. O cadă cu hidromasaj indeamnă la relaxare (contra cost). Hotelul propune diverse oferte de făcut sport in aer liber, printre care volei de plajă și, contra unei plăți, tenis și baschet. Unitatea de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități in interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, gimnastică și aerobic. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o baie de aburi, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. Se organizează un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de 3 restaurante și de un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se poate alege intre mic dejun, pranz sau cină. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta