Aparthotel Nereida

San Antonio Spania
de la
EUR 2998 00 EUR
2 adulti
Sejur Ibiza - Aparthotel Nereida, cu plecare din Timisoara

Situat pe frumoasa Coastă Rocosa din Ibiza, acest hotel de pe malul mării oferă apartamente spațioase și o serie de facilități excelente, la doar 300 de metri de plajă. Oaspeții beneficiază de o băutură de bun venit.

Bucurați-vă de apusurile spectaculoase ale acestei minunate insule Baleare de pe terasa de relaxare a hotelului de apartamente. Cu muzică de la DJ-ul rezident sau faceți o baie răcoritoare in piscina in aer liber a hotelului, care este inconjurată de șezlonguri confortabile.

Fiecare studio cu aer condiționat se deschide spre un balcon și este dotat cu propria unitate de bucătărie. Pregătiți-vă propriile mese aici sau mergeți la restaurantul tip bufet de la Nereida, care servește o gamă largă de mancăruri naționale și internaționale. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu un uscător de păr in baia privată.

Incheiați fiecare zi bucurandu-vă de divertismentul de familie din barul sociabil. De asemenea, puteți merge cu ușurință in San Antonio din apropiere pentru a incerca viața de noapte renumită in lume. Este disponibil un serviciu de transfer la Aeroportul Ibiza, aflat la 19 km, la un cost suplimentar.

*Vom oferi 1 spectacol extern pe săptămană
*Vom oferi muzică ambientală in timpul apusurilor fantastice pe terasa noastră chill out.
*Vom oferi celor mici un spatiu unde pot picta, juca sau viziona filme.
Acest spațiu nu va fi un Miniclub deoarece NU va fi supravegheat de niciun profesionist hotelier. ei
trebuie INTOTDEAUNA să fie insoțit de un adult.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta