Hotel Silken Atlántida Santa Cruz

Santa Cruz Spania
de la
EUR 1558 00 EUR
2 adulti
Charter Tenerife - Hotel Silken Atlántida Santa Cruz, cu plecare din Bucuresti

Situat in centrul financiar și comercial din Santa Cruz, Silken Atlántida oferă vedere panoramică la mare de la lifturile sale de sticlă. Are o terasă pe acoperiș și camere cu Wi-Fi gratuit și dușuri cu hidromasaj.

Hotelul are un centru de fitness, precum și o terasă la soare, 2 saune și 2 căzi cu hidromasaj. Silken Club Executive Floor oferă, de asemenea, un serviciu exclusiv, care include cafea nonstop, prăjituri și Wi-Fi gratuit .

Atlántida Santa Cruz are camere luminoase, atractive, cu decor clasic. Toate camerele au aer condiționat, seif, TV prin satelit și vedere la oraș sau la mare.

Restaurantul oferă o selecție de preparate din bucătăria mediteraneană, mancăruri tradiționale canare și o selecție variată de vinuri. Oaspeții pot savura vinuri locale și mancăruri pintxos in Gastrobarul hotelului.

Atlántida se află la 15 minute de mers cu mașina de plaja Playa Teresitas și la 10 minute de mers pe jos de impresionantul Centru de Convenții din Calatrava. Aeroportul Norte din Tenerife este la doar 10 minute de mers cu mașina.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta