Ziua 1. Bucuresti – Delhi

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul cu destinatia Delhi.  

Ziua 2. Delhi

Sosire in Delhi si transfer la hotel. Mic dejun. Tur de oras ce include: Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareata Red Fort (exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India si una dintre cele mai mari din Asia (exterior), Qutub Minar – cel mai inalt turn de piatra din India, Mormantul lui Humayun si Templul Sikh Gurudwara Bangla Sahib. Veti putea admira in tur panoramic Poarta Indiei, Palatul Parlamentului si Casa Prezidentiala. Plimbare cu ricsa  in zona Chandni Chowk. Cina si cazare la Hotel Quality Inn, sau similar, in zona Delhi.

Ziua 3. Delhi - Jaipur 

Mic dejun. Pornire spre Jaipur, capitala regiunii Rajasthan, denumit si “Orasul Roz”. Vizita la Templul Birla  - dedicat zeului Vishnu, construit in stil architectural modern in anul 1988. Cina si cazare la Hotel Marigold, sau similar, in zona Jaipur.

Ziua 4. Jaipur

Mic dejun. Se viziteaza Fortul Amber cu jeep-ul, Palatul Orasului, Observatorul Astronomic Jantar Mantar, Palatul Vânturilor din exterior. Cina si cazare la Hotel Marigold, sau similar, in zona Jaipur.

Ziua 5. Jaipur- Agra

Mic dejun. Pornire spre Agra. Pe drum, oprire pentru vizita la Fatehpur Sikri, fosta capitala a Imperiului Mogul, abandonata timp de 400 de ani. Cina si cazare la Hotel Clarks Shiraz, sau similar, in zona Agra.

Ziua 6. Agra- Delhi

Mic dejun. Se viziteaza Taj Mahal - emblematicul mausoleu construit de imparatul Shah Jahan pentru a-si exprima iubirea fata de sotia sa, Mumtaz Mahal si Fortareata Agra – un exemplu remarcabil al arhitecturii mogule . Transfer catre orasul New Delhi. Cina si cazare la Hotel Quality Inn, sau similar, in zona Delhi.

Ziua 7. Delhi – Varanasi

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul local pe ruta Delhi - Varanasi. Transfer la hotel. Dupa-amiaza, vizita la Dashashwamedh Ghat pentru a asista la ceremonia Aarti organizata in onoarea fluviului Gange. Cina si cazare la Hotel The Amayaa, sau similar, in zona Varanasi.

Ziua 8. Varanasi (Diwali)

Dimineata devreme plimbare cu barca pe fluviul Gange pentru a admira rasaritul. Mic dejun. Se viziteaza Sarnath - un important centru de pelerinaj budist, Universitatea Hindu Banaras – un refugiu de liniste aflat in aglomeratia orasului, Templului Kashi - Vishwanath, dedicat zeului Shiva si Templul Bharat Mata, inaugurat de Mahatma Gandhi in anul 1936. Dupa-amiaza, vizita acasa la o familie de localnici pentru a participa la ceremonia Diwali - una dintre cele mai importante sarbatori din India ce simbolizeaza triumful luminii asupra intunericului. Aveti ocazia sa participati la ritualurile specifice acestei sarbatori, sa gustati preparate locale  si sa interactionati cu familia care gazduieste evenimentul (cina vegetariana, bauturi non alcoolice, joc de carti, artificii si diyas incluse). Cina si cazare la Hotel The Amayaa, sau similar, in zona Varanasi.

Ziua 9. Varanasi - Delhi

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul local pe ruta Varanasi – Delhi. Timp liber la dispozitie. Cina si cazare la Hotel Quality Inn, sau similar,  in zona Delhi. Transfer catre aeroport seara târziu.

Ziua 10. Delhi – Bucuresti

Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii neicluse:

- Intrarile la obiectivele turistice aprox. 90 usd/persoana (se achita la fata locului)

- Bacsisul pentru ghidul si soferul local: 5 usd/persoana/zi 

 

Servicii optionale neincluse in pret:

-Taxa de viza si procesarea actelor 65 euro/ persoana

-Asigurare medicala/ storno

 

Acte necesare pentru obtinerea vizei:
• Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar)
• Formular de viza completat 
• O fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea
• Copie scanata color a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10 Kb si maxim 300 Kb
• Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamâni inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit India - Triunghiul de Aur - Varanasi, Toate locatiile, India

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta