AYDINBEY KINGS PALACE

Side Turkey
de la
EUR 2793 00 EUR
2 adulti
Situat intr-o locatie directa pe plaja si nu departe de centrul orasului. Numeroase restaurante à la carte ofera o varietate culinara. O gama larga de facilitati de wellness si un program variat de divertisment asigura multa distractie si relaxare. Situat direct pe plaja de nisip cu panta usoara. Centrul orasului Sides este la doar 15 km de hotel, iar aeroportul este la 60 km. Timp de transfer: aprox. 70 de minute. Camerele, decorate elegant, sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD si un minibar. Fiecare camera are un balcon privat, mobilat cu o masuta de cafea si 2 scaune. Unele au vedere la mare.
Hotel Website: www.aydinbeyhotels.com.tr/en/kings-palace-spa/galleryTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: -Avans 20% la rezervare -Diferenta de 80% se achita cu pana la 21 de zile inainte de check-in Conditiile de penalizare sunt conforme cu cele de plata ! Atentie: Pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei). Conditii de rezervare: este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului final, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - ANTALYA 2023 (luni) Bucuresti - Antalya; Taxele de aeroport; Avion ANTALYA - OTOPENI 2023 (luni) Antalya - Bucuresti; Taxele de aeroport; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta