Dassia Beach

Dassia Grecia
de la
EUR 1318 00 EUR
2 adulti
Charter Corfu - Dassia Beach, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel se află la Dassia, chiar pe plaja cu nisip.

Dotări

Cele 54 de camere sunt împărțite pe 2 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un serviciu de apel de trezire și o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, unitatea de cazare mai oferă, pe lângă ciclism/ciclism montan, și o sală de fitness contra cost. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta