Hotel Spa Porta Maris by Meliá

Alicante Spania
de la
EUR 2158 00 EUR
2 adulti
Charter Costa Blanca - Valencia - Hotel Spa Porta Maris by Meliá, cu plecare din Timisoara

Hotelul Sercotel Spa Porta Maris, cu vedere la Marea Mediterană, oferă WiFi gratuit si se află intre plaja Postiguet si portul de agrement Alicante. Centrul istoric din Alicante este la 100 de metri.

Toate camerele au terasă privată, TV cu ecran plat, meniu de perne și aer condiționat sau incălzire, in functie de sezon. Camerele au vedere la portul de agrement sau la golful din Alicante. Suitele au si lounge.

Hotelul oferă o sală de sport si un centru spa, la un cost suplimentar. Centrul spa are piscină incălzită si circuit termal. De asemenea, sunt disponibile masaje si tratamente corporale si faciale.

Micul dejun este servit in sala Alborada, cu vedere la golful din Alicante. Restaurantul Marabierta, cu vedere la mare si la docul sportiv din Alicante, oferă zilnic preparate culinare mediteraneene.

Hotelul Sercotel Spa Porta Maris se află langă cazinoul Mediterráneo si la 100 de metri de promenada Paseo de Las Palmeras. Aeroportul este la 15 minute de mers cu masina. Legăturile de tren și tramvai din apropiere oferă acces rapid către Parcul Tematic Terra Mítica.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta