Intercontinental Dubai Festival City

Dubai Emiratele Arabe Unite
Charter Dubai - InterContinental Dubai Festival City, cu plecare din Bucuresti

InterContinental Dubai Festival City este conectat direct la Dubai Festival City Mall si are o piscină in aer liber de 25 de metri, care se continuă cu un balcon cu vedere panoramică la Dubai Creek. Proprietatea pune la dispoziție centru spa cu servicii complete, cum ar fi aromoterapie.

Toate camerele de la InterContinental Dubai Festival City au lumină naturală și fereastră mare, cu vedere la oraș. Fiecare cameră oferă TV cu ecran plat cu canale in mai multe limbi, DVD player și CD player.

Oaspeții beneficiază de o gamă de restaurante. The Fish House servește mancăruri din pește proaspăt. Condus de renumitul bucătar-șef Pierre Gagnaire, premiat cu stea Michelin, restaurantul Pierre's Bistro and Bar este deschis numai in timpul serii, de la ora 18:30, și oferă mancăruri rafinate. Proprietatea pune la dispoziție sală de sport și centru spa, cu masaje de relaxare. Puteți să optați pentru o gamă de tratamente prin aromoterapie.

InterContinental Dubai Festival City are acces direct la Dubai Festival City Mall, cu peste 500 de magazine, cum ar fi renumitul magazin universal Robinsons, precum și locul unde are loc spectacolul record IMAGINE, cu apă, laser, lumini și foc.

Aeroportul Internațional Dubai este la 10 minute de mers cu mașina de InterContinental Dubai Festival City. Hotelul oferă servicii de transfer de la/la aeroport, la cerere.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta